Ålleberg

Cancerdrabbade i Skaraborg

Föreningen, sänder nu och då, nedan kan du lyssna på tidigare sända program


8
JUN

Cancerdrabbades juni program

Ifall du missade att lyssna till cancerdrabbade live måndagen den 4:e juni, så kan du passa på att ta del av programmet i efterhand.

I programmet pratas det om cancergalan 18 augusti, om varför det är flyttat till Folkets park och om minnen från förra årets gala.

Medverkande i programmet är Eva Björk, Pernilla Teodorsson, Marielle Blomvik och Susanne Persson Blomvik.

6
FEB

Cancerdrabbade i Skaraborg

Ifall du missade att lyssna till cancerdrabbade live måndagen den 5:e februari, så kan du passa på att ta del av programmet i efterhand.

I programmet gästar Göran och Monika från Fonus. I programmet ställs det olika frågor till Fonus. En fråga är hur Fonus går till väga och olika skillnader i deras arbetssätt beroende på situationen när en person har avlidit.

9
JAN

Cancerdrabbade i Skaraborg

Måndagen den 8:e januari kunde du lyssna till första programmet av föreningen Cancerdrabbade i Skaraborg, för i år som sändes live i Radio Falköping. Nu kan du ta del av programmet i efterhand ifall du inte hade möjlighet att lyssna till programmet live.

I programmet gäster Fonus från Falköping. Programmet handlar om det vita arkivet och omhändertagandet av de personer som är avlidna. Ett känsloladdat program som berör och väcker starka känslor. Värd för programmet är Eva Björk.

31
DEC

Lousie kommer till Cancergalan

Redan 1986 blev Linköpingstjejen Louise Hoffsten känd inom svensk musik när hon gick med i bluesrockbandet Sky high. Sedan 1987 har Louise dock varit soloartist och släppt ca 20 skivor och turnerat otaliga gånger runtom i Sverige

I sommar kommer Louise Hoffsten hit till Falköping och deltar i cancergalan, här nedan kan ni höra ordförande i Cancerdrabbade i Skaraborg Eva Björk prata med Louise Hoffsten

Odengatan 38 521 41 Falköping
Tel: 0515-17235